РЕЗУЛТАТИ ЕРОЗИЈА  02.09.2009
 
рб Презиме и име Поени  
  Поцков Благој 50  
  Атанасовски Влатко 48  
  Делевска Елена 40  
  Стефановиќ Драгана 38  
  Величковска Станка 0  
  ПОЛОЖИЛЕ
  НЕ ПОЛОЖИЛЕ