Интересни факти за Белград

01.10.2021 Белград е главен, но и најголем град во Србија, кој се наоѓа на устието на…

Реализирано стручно предавање на Географскиот факултет во Белград!

20.04.2018 На покана на Географскиот факултет при Универзитетот во Белград, на 11 април 2018 година од страна…