Резултати од испитите одржани на 04.09.2019 година

 

 

Предмет: Туризам и заштита на животната средина

Положиле: Јанева Ивана

Предмет: Заштита на животната средина

Положиле: Конески Оливер

Не положиле:

            1. Митевски Филип

 

                                                                                               

                                                                                                            Предметен професор

                                                                                                     Проф.д-р Олгица Димитровска