Поставен игео-порталот

Од денес од страна на д-р Ивица Милевски вонреден професор на Институтот за географија, а во соработка со студентите од ИДСГ „Природник“ е поставен првиот географски портал во Република Македонија. Свои постови, соопштенија, известувања, прашања, коментари и други содржини, можат да поставуваат сите заинтересирани наставници и соработници на Институтот за географија, наставниците по географија, студентите и воопшто, сите кои ги интересира географијата.

Подетални информации во врска со објавување на прилози на порталот можат да се обратат кај др. Ивица Милевски, кај студентот Глигорие Џилвиџиев или со поставување на соодветен коментар.

Оваа статија е прочитана 5399 пати!

One thought on “Поставен игео-порталот

  1. Честитки !!!
    Голем исчекор за географијата во Р.Македонија
    поздрави

Leave a Reply

Your email address will not be published.