Articles Comments

ИГЕО-ПОРТАЛ » Entries tagged with "МГД"

Во организација на Македонското географско друштво, одржан семинар за наставниците по географија

Во организација на Македонското географско друштво, одржан семинар за наставниците по географија

20.03.2013 Согласно програмските активности, претседателството на Македонското географско друштво, на ден 16.03.2013 година (сабота) во просториите на Институтот за географија при Природно-Математичкиот факултет во Скопје, организираше еднодневен семинар за наставниците и професорите по географија од основните и средните училишта. Семинарот беше наменет главно за стручно усовршување на наставниот кадар во основните и средните училишта. Во таа смисла, беа презентирани неколку интересни и актуелни теми и тоа: Меѓусебните влијанија на глобалното затоплување и стопанските активности, од предавачот д-р … Read entire article »

Filed under: Географски вести

Advertisment ad adsense adlogger