Колку е висок највисокиот врв во Македонија?

5.07.2012 Највисокиот врв во Македонија(?) и на планината Кораб – Голем Кораб, можеби е еден од…

Колку точно е висок Монт Еверест?

1.03.2012 Откако е утврдено дека Монт Еверест е највисокиот врв на земјината топка, постојано се јавуваат…