Articles Comments

ИГЕО-ПОРТАЛ » Entries tagged with "највозбудливите патишта"

Највозбудливите и најживописните патишта во Македонија

Највозбудливите и најживописните патишта во Македонија

21.06.2012 Во медиумите честа тема се најекстремните и најопасните патишта во светот. Меѓутоа и во нашата држава исто така има доста возбудливи, стрмни па и ризични патишта од кои ќе ви застане здивот. Овде се наведени некои од нив (подолги од 10 км), кои можеби ви се познати или сте ги поминале. Ако не сте, време е да изберете некој од наведените и да доживеете вистинска летна авантура. Отешево – Трпејца е дел од патот Ресен-Охрид во … Read entire article »

Filed under: Чудесна Македонија

Advertisment ad adsense adlogger